Tres Hombres Art

Nyheter

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev


Med anledning till Coronavirus Covid -19, hänvisar vi till Hotel Tylösands hemsida. Galleriet är tillgängligt som vanligt och besökare är välkomna att gå sin egna konstrunda runt hotellets lokaler.  Konstbroschyrer finns att hämta i receptionen. Önskar ni att nå oss kan ni ringa 0733 60 06 69. 


SOMMAR 2020: HERE COMES THE SUN

"Det är tuffa tider!" Vilket ger oss extra energi at skapa en minnesvärd utställning för sommaren 2020. Våra fotografer i år har alla starka uttryck som vi tycker sammanfattas fint under rubriken HERE COMES THE SUN. Dessutom samarbetar flera av sommarens fotografer inom olika välgörenhetsprojekt och det känns extra viktigt och fint i en tid som denna. Utställningen pågår mellan 29 juni- 31 augusti.


I vår samlingsutställning ingår Ulla Lemberg , David Yarrow, Max Modén, Christopher Hunt, Lynn Goldsmith, Markus Klinko, Ulf Berglund, Johan Bergmark, Christer Forss, Nicho Södling, Filip Agoo, Mattias Edvall, Norman Parkinson och Richard L Eriksson.

För att boka en privat visning ring 0733-60 06 69.

Den som vill ta något att äta innan eller efter är välkommen att boka bord i någon av våra restauranger på 035- 333 05

Nytt i galleriet: Prisbelönt bild av Greta Thunberg och Barack Obama

Fotografen bakom heter Max Modén och bilden är Miss Greta Thunberg and President Barack Obama "Meeting at the Grand Hotel , Stockholm 2019".  Bilden togs under konferensen Brilliant minds i Stockholm, där Thunberg och Obama var talare.


Bilden vann det prestigefulla priset årets bästa bild inom kategorin fotojournalistik, som varje år delas ut av pressfotografernas klubb. Prisutdelning skedde på Dunkers Kulturhus i Helsingborg den 21/3. Vi gratulerar Max Modén!
Greta Thunberg i  GQ Magazine

När Gretha Thunberg fick motta priset "Game changer of the year 2019" av GQ Magazine, fick fotografen Christopher Hunt i uppdrag att fotografera Greta för omslaget. Resultatet blev en Greta som uppmanande pekar ut och orädd möter betraktarens blick. Hon är klädd i en kavaj i vuxenstorlek som symboliserar ansvaret i kampen mot klimatförändringar.

Tres Hombres Art är nu stolta över att visa och sälja bilden i galleriet! En del av vinsten går till Greta Thunberg och Beata Thunberg stiftelse.

Läs mer härNy fotograf i galleriet
DAVID YARROW

David Yarrow är en världskänd naturfotograf och en av vår tids bäst säljande konstfotografer. Han är särskilt känd för sina stora fotografier i svartvitt av det vilda djurlivet. Med ett personligt engagemang för att skydda och bevara de unika miljöer som han verkar i.
Tres Hombres Art är stolta över att nu få möjlighet att visa och sälja Davids Yarrows fotografier i Sverige.

Läs mer och ta del av David Yarrows magiska värld:
www.davidyarrowphotography.com

 

The Breakfast Club (2018), David Yarrow


BEYONCÉ    BOWIE   BRITNEY

Fotoutställning med världsfotograf Markus Klinko

The Gallery, Gothia Towers, Göteborg

6-29 september 2019
16 juni 2019

THE SUMMER OF LOVE

          

Nu är det snart dags för vår sommarutställning " The Summer of Love". Den börjar 29 juni och pågår till 31 augusti i våra fina lokaler på Hotel Tylösand. Det blir en extraordinär utställning, för vi får besök av några av de mest eftertraktade fotograferna i världen just nu.

Markus Klinko, född i Schweiz, bor nu i Los Angeles och är en av världens hetaste nu aktiva fotografer inom musik och mode. Han är huvudfotograf åt unga megastjärnan Billie Eilish, men även Lady GaGa, Jennifer Lopez, Beyoncé,  Mariah Carey, Anne Hathaway, Kate Winslet mfl. Men mest känd är han för sina storslagna bilder på David Bowie. 
 
Vi får också besök av Kirsty Mitchell från England, som hade en succéutställning på Fotografiska. Hennes bilder har en känsla av sällan skådat slag, dom måste upplevas på plats. Fotografierna är hämtade från hennes enormt arbetade serie Wonderland, som hon gjort utomhus i Sussex under årets alla årstider. 

Morten Qvale, från Oslo, är en hyllad fotograf som rest världen runt på stora fotoäventyr, och haft utställningar på flera ställen i Europa. Han är en tekniskt avancerad fotograf som komponerar bilder från såväl monument i storstäder som naturens egna kraftfulla konstuttryck. 25 februari 2019

Nu har vi fått in en rad nya fantastiska bilder av fotograf Markus Klinko

 


19 januari 2019

David La Chapelle ger nu ut en box, ”Behold a New World”, med böckerna "Lost & Found" och "Good News", tillsammans med tre signerade printar i en upplaga på 500ex. 
Finns på galleriet! 

31 december 2018

HAPPY NEW YEAR!!

Så här på årets sista dag vill vi passa på att tacka alla kunder, besökare och fotografer för ett fantastiskt år. Nu blickar vi framåt mot allt roligt som komma skall - stay tuned! 
 14 november 2018

Äntligen har vi ”Annie Leibovitz, the early years 1970-1983” från Taschen i vår bokshop! 

29 september 2018

Nu visar vi utställningen LIVET på Halmstad Teater. 

Fotografi av Ewa-Marie Rundquist, Johan Bergmark, Emmelie Hedenström, Maja Kristin Nylander, Jonas Åkerlund och Olle Ljungström.

Utställningen visas till och med 10 Jan 2019 och är öppen för alla i anslutning till föreställningar på teatern.


16 september 2018

Nya titlar i shoppen: 

- Amy Winehouse. Blake Wood
- David Bowie. The Man Who Fell To Earth
- 50 Photo Icons
- Bob Dylan. A Year and A Day
- Polaroids by Helmut Newton
- Mert & Marcus26 juli 2018

Nu har flera nya böcker från Taschen och ACC Art Books landat i bokshoppen. 
- Photographs 1961-1967 Dennis Hopper 
- Through a different lens: Stanley Kubrick Photographs- Raymond Cauchetier’s New Wave
- Incomparable Couples
- John Cage
- Cabaret New Burlesque
- Groupies


30 juni 2018

Så är det dags för vår stora sommarutställning - VÄRLDENS BÄSTA PORTRÄTT med över 100 fantastiska porträtt. Pågår t.o.m. 31 augusti. 
6 juni 2018

I morgon har "Ur Olles kamera", fantastiska bilder av Olle Ljungström, vernissage på Galleri Kontrast i Stockholm. I samarbete med oss på Tres Hombres Art och Live Nation. Visas endast till 10/6 så missa inte! 


10 april 2018

Ny utställning i samarbete med Galleri Axel i Stockholm. BOWIE - med bilder av Markus Klinko, Mick Rock, Bob Gruen, Justin de Villeneuve och Terry O'Neill. 12 april - 5 maj 

23 mars 2018

Vårutställning - Långfredag till Annandag Påsk - varje dag kl. 11-16

Fotografi av Markus Jenemark, Ewa-Marie Rundquist, Karin Alfredsson och Maja Kristin Nylander

 

21 November 2017

Vi välkomnar vår nya medarbetare Bea Tigerhielm till Tres Hombres Art, som kommer ta över rodret från och med Januari. Bea har lång erfarenhet inom foto- och galleribranschen från såväl fotografiska, eget fotgalleri samt som fotograf. Vi ser väldigt mycket fram emot allt spännande vi har framför oss tillsammans!