Tres Hombres Art

Nyheter

21 November 

Vi välkomnar vår nya medarbetare Bea Tigerhielm till Tres Hombres Art, som  kommer ta över rodret från och med Januari. Bea har lång erfarenhet inom foto- och galleribranschen från såväl fotografiska, eget fotgalleri samt som fotograf. Vi ser väldigt mycket fram emot allt spännande vi har framför oss tillsammans! 27 September

Vi söker galleripersonal med säljerfarenhet 

Vikariat på 50% fr.o.m. 1 januari (viss introduktion kommer ske i december) t.o.m. hösten 2018 med möjlighet tillförlängning och fast anställning. Lön enligt överenskommelse. Arbetsuppgifterna består i huvudsak av:

* Att ha daglig kontakt med fotografer och kunder.


Vi söker dig som har erfarenhet av liknande arbete. Du har kunskap inom konstvetenskap/ fotokonst samt säljerfarenhet, gärna inom konstbranschen. Du har god kännedom om material och tekniker, ett öga för bildkomposition samt är van att hantera och installera konst. Du är kreativ, flexibel och bra på att arbeta självständigt då du kommer arbeta ensam en stor del av tiden. Bra organisatorisk och administrativ förmåga är en fördel samt goda kunskaper i engelska då vi arbetar i ett internationellt sammanhang. Erfarenhet av att arbeta med program så som Photoshop och illustrator är meriterande. Vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper vid tillsättande av tjänsten.Skicka din ansökan med CV och personligt brev till info@treshombresart.com senast 18 oktober. Vi går igenom ansökningar och intervjuar löpande.