Tres Hombres Art

Hur går det till?

Hitta det du söker

I vänstermenyn hittar du en lista över alla konstnärer/fotografer samt kategorier. Söker du ett specifikt motiv eller typ av bild hittar du en sökfunktion längst upp t.v. eller så kan du använda "taggarna" längst ner i menyn. Önskas rådgivning inför ett ev. köp hjälper vi gärna till via telefon eller mail. Det går även bra att boka in ett möte med vår gallerist Malin. 

Några förklaringar

C-print: Chromogenic Color Print, allmänt benämnd C-print är en traditionell kemisk utskrift på färgpapper. Idag använder man oftast laserstrålar i rött, grönt och blått för att exponera pappret. Även svartvita digitala fotografier framkallas idag som c-print. 

Editioner: Merparten av de foton och grafiska verk vi säljer görs i signerade och limiterade upplagor (editioner). Upplagornas storlek varierar beroende på fotograf. 

Etsning: Grafisk metod där motivet ristas på vaxbestrukna kopparplåtar som sedan behandlas med frätande syra. Plåtarna bestryks därefter med färg och motivet överförs till papper.

Fine Art Print: Digitalutskrift på ett arkivbeständigt papper ofta med bomullsbas.

Litografi: Grafisk plantrycksmetod där teckning i oljekrita görs på porös kalksten, litoplåt eller litofilm och sedan överförs till papper. 

Mått: Anges i centimeter och avser pappersstorlek om inget annat anges. 

En bild inramad med passepartout blir ca 20-25cm större på höjd och bredd.
Silkscreentryck: Grafisk metod som bygger på att färg med hjälp av en rakel pressas igenom en finmaskig väv uppspänd på en ram.  
Silver Gelatin: En fotografisk framkallningsmetod där bilden belyses på ett papper som gjorts ljuskänsligt med silversalter i gelatin och sedan framkallas och fixeras i kemiska bad. Denna teknik har använts sedan slutet av 1800-talet för framkallning av svartvita analoga fotografier.

Offert 

Många av våra verk är markerade med "offert", i dessa fall skickas en prisförfrågan till oss som besvaras snarast möjligt. 
Observera! Att skicka en offertförfrågan betraktas inte som ett köp utan är endast en prisfråga. 

Beställning

Beställning görs antingen direkt via hemsidan, via mail eller på plats i vårt galleri. 

Betalning

Betalning sker via faktura som skickas ut till dig efter bekräftad beställning. Alternativt kontant eller med kort vid avhämtning hos oss.Har du frågor kontakta oss på 0733-60 06 69 mån-fre kl. 9-17 eller info@treshombresart.com.